Cautare rapida

  • Pregateste-ti masina pentru zilele toride de vara!
  • Rerum sed nisi dolores voluptas quis. slide1.jpg

Pregateste-ti masina pentru zilele toride de vara!

Vara este frumoasa in Romania, insa in ultimii ani, avem parte de tot mai multe depasiri record ale temperaturii, zile caniculare in care ai da orice pentru deplasari cat mai scurte si daca se poate cu masina.

In randurile care urmeaza vei gasi cateva sfaturi, speram noi utile, despre cum sa iti pregatesti sau iti ingrijesti masina vara  pentru a nu ajunge transpirat la destinatie….

Asigura-te ca sistemul de aer conditionat este in perfecta stare de functionare!

Anual se pierde circa 10-15% din cantitatea totala de freon a masinii. Daca  nu ai facut o incarcare in ultimii 2 ani, poate e timpul sa te programezi la un service auto care ofera astfel de servicii.

Verifica toate lichidele!

Uleiul de motor, uleiul din cutia de viteza, antigelul, lichidul de frana sau cel de servo trebuie schimbate periodic, fiecare are propria perioada de eficienta care odata depasita poate cauza probleme.

Placutele de frana

Vara, la temperaturi inalte, uzura placutelor de frana creste. Nu neglijati verificarea lor in cazul in care masina nu permite sau nu preia automat prin intermediul senzorilor informatii despre uzura lor.

Pentru a preintampina spargerea lor atunci cand sunt uzate, iti recomandam sa montezi doar placute de cea mai buna calitate ( Bosch, TRW, ATE, etc). Siguranta ta e mai importanta decat o economie de cativa lei la un set de placute…Vezi oferta noastra  AICI 

Stergatoarele

Temperaturile scazute din timpul iernii uzeaza foarte tare lamelele  stergatoarelor. Decat sa te prinda o ploaie rapida de vara si sa fii nevoit sa tragi pe dreapta pentru ca nu mai vezi nimic, mai bine verifica-le si schimba-le din timp daca e nevoie.  Noi iti recomandam stergatoarele Bosch (Twin, Aerotwin, Eco, etc) care iti ofera o vizibilitate maxima si o durata de viata mai mare. Vezi AICI 

Filtrul de aer

Verifica filtrele de aer. Ai sa fii surprins sa vezi cat praf si cata mizerie se poate depune pe un filtru chiar si in timpul iernii. De aceea iti recomandam sa le schimbi cat de des posibil. E vorba pana la urma de puritatea aerului pe care il respiri cat timp esti in masina iar costul unui filtru este chiar mic. Poti verifica AICI cat costa filtrul de aer pentru masina ta si sa il comanzi chiar azi!

Orice piesa auto ai nevoie pentru masina ta, contacteaza-ne chiar azi.

Iti garantam cele mai bune preturi si livrare in 24 de ore pentru piesele auto din stocul propriu!

 

Share:
Comentarii
Scrie un comentariu

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro