Selecteaza masina

Cautare rapida

Pompa de Apa si Kit Distributie:

Cum să îţi găseşti un set de distribuţie de calitate la preţ bun?

Kit-ul complet de distributie este alcatuit din: curea dintata /curea de distributie, una sau mai multe role de ghidare, role întinzătoare şi pompa de apa. 

Ce trebuie sa stii este ca inlocuirea kitului de distribuţie la autoturisme trebuie făcută preventiv, pentru a evita distrugerea parţială sau totală a motorului în cazul în care cureaua de distribuţie se rupe din cauza uzurii.

Primul schimb al setului de distributie pe curea se recomandă la 90.000 de kilometri. Ulterior intervalul scade, schimbul fiind recomandat la fiecare 60.000 de kilometri, dar nu mai târziu de 5 ani.

Daca e timpul pentru a schimba distributia la masina ta, la noi gasesti kit-uri complete de distributie (role, curea si pompa de apa) sau doar set distributie fara pompa apa pentru orice marca de masina si model, la preturi avantajoase.

Selecteaza masina si vezi care ti se potriveste. Avem chituri de distributie complete de la CONTITECH si INA pregatite pentru tine. Daca nu esti sigur pe identificare, te ajutam noi prin verificare pieselor compatibile dupa seria de sasiu a masinii (VIN).

 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro