Cautare rapida

Retur

Legislatia in vigoare in domeniul comertului ON-LINE  iti garanteaza 14 zile  drept de retur al unui produs, indiferent de motiv. 
AHL AUTOPARTS iti ofera si MAI MULT: 

 

30 de zile drept de retur !

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 30 de zile. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 de zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@ahlauto.ro

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre consumator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la primirea produselor returnate.

In cazul in care returnarea produselor este cauzata de Vanzator, acesta nu va percepe taxe, in speta poate fi vorba doar de cazuri reale de garantie si livrari gresite;

Piesele a caror valoare pe bucata este mai mica de 10 ron nu fac obiectul returnarii;

Nu se admit la retur piesele care au fost deja montate sau piese care au fost comandate cu codul original sau de fabricant al piesei.

Contravaloarea produselor returnate se va vira in termen de maxim 15 zile, de la receptionarea produselor la sediul AHL AUTOPARTS SRL, intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre comparator.

Pentru solutionarea reclamatiilor privitoare la returul de marfa Cumparatorul va trebui sa completeze un formular de retur marfa pus la dispozitie de catre Vanzator si sa anexeze in functie de caz – documentele de achizitie a piesei (factura fiscala, certificatul de garantie, etc ).

Nu se accepta la retur:

Ø Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

Ø Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate

Ø Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

Ø Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura

Ø Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat

Ø Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro