Selecteaza masina

Cautare rapida

Amortizor / Suspensie:

Amortizoare Suspensie Roti, Telescoape Auto, Rulmenti Sarcina Amortizor

Salutare tuturor!

Bine ati venit in site-ul nostru AHL Auto. Cu certitudine daca sunteti aici este clar ca aveti ceva probleme cu partea de suspensie a masinii, ca aveti nevoie de telescoape noi, de rulmenti sarcina amortizor, etc. Suntem aici pentru a va ajuta in a gasi piesa ce care aveti nevoie. Nu trebuie decit sa va duceti pe subcategoria care va intereseaza, sa introduceti marca masinii dumneavoastra, anul masinii si toate celelalte detalii despre masina dumneavoastra ( detalii pe care le gasiti in talonul masinii) si apoi imediat, va va aparea piesa cautata, pretul acesteia si, bineinteles nu va ramine decit sa le introduceti in cos si sa asteptati ca in cel mai scurt timp piesa sa ajunga la destinatie. In cazul in care nu va descurcati puteti sa ne trimiteti un email, sau sa ne contactati telefonic si veti primi imediat detaliile de care aveti nevoie pentru a va achizitiona piesa in timpul cel mai scurt.

Cum sa depistezi ca ai probleme cu suspensia masinii tale?

Multi soferi, dar cu predilectie doamnele care conduc o masina, nu prea stiu la ce sa fie atente, sau cum sa isi dea seama daca au o problema cu masina pe tema mai sus mentionata.

Este bine de stiut ca atunci cind ceva nu este in regula cu suspensia masinii, la orice denivelare  se poate auzi un bocanit, sau trosneste ceva, sau pur si simplu aveti senzatia ca masina se ridica in sus mai mult decit este normal. Acestea sunt citeva semne care va indica ca este necesar sa va duceti urgent la un mecanic sa va verifice masina.

Este bine de stiut ca o masina verificata periodic la un mecanic va fereste de multe probleme si va asigura confortul necesar atunci cind sunteti la volan.

Sperand ca aceste cateva sfaturi v-au fost de folos noi va uram cumparaturi placute pe site-ul nostru si va asteptam cu drag ori de cite ori aveti nevoie de piese auto.

Testimoniale:yes


Verdes Dorel Petrica

"Am intrat pe site fara prea multe sperante si din fericire pentru mine am gasit imediat piesa de care am avut nevoie. Mi-a placut in mod deosebit calmul si profesionalismul persoanei cu care am vorbit la telefon. Mi-a fost de mare ajutor si mai mult de atat, amortizorul de care am avut nevoie mi-a sosit foarte repede.

Va multumesc si cu certitudine voi reveni! "


 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro