Selecteaza masina

Cautare rapida

Suspensie/ directie/ roti:

Bieleta antiruliu, pivot, brat, bucsa bara stabilizatoate, planetara auto, butuc roata, cap de planetara, rulment roata, flansa

Bine ati venit!

Daca a-ti ajuns in aceasta categorie cel mai probabil aveti nevoie de noi. Cine nu are in Romania probleme cu masina din cauza drumurilor pline de gropi? Cu cat drumurile din tara noastra sunt mai proaste cu atat mai mult trebuie sa bagam si noi, soferii mana in buzunar, fie pentru bucsa bara stabilizatoare fie pentru pivoti, rulmenti sau alte piese. Din pacate aceasta este crunta realitate si se pare ca nici nu se va schimba prea curand.... Dupa numai dupa citeva luni de zile, in functie de cum este drumul pana la birou si acasa, foarte multi soferi reclama faptul ca sunt nevoiti sa schimbe diverse piese ale masinii din cauza drumurilor care sunt pline de gropi, sau mai rau, de adevarate cratere. Cum vine primavara incep si gropile in asfalt, asta in cazul in care acesta exista, cind vine o ploaie gropile se umplu de apa si nici macar nu aveti de unde stii ca sub apa este ditamai craterul. Si uite asa soferii se trezesc cu probleme la masina si fac coada la service-uri. 

Din statistici se pare ca cele mai multe probleme la masina si cele mai schimbate piese sunt cele care se uzeaza din cauza drumurilor. Acesta este unul din motivele pentru care noi suntem aici pentru a va ajuta, dragii nostrii prieteni. Suntem pregatiti cu piesele necesare si personal calificat care va poate indruma permanent pentru a ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, toate piesele de care aveti nevoie pentru repararea masinii dumneavoastra.

Puteti sa ne contactati in direct telefonic sau sa ne trimiteti un email cu piesele de care aveti nevoie si, in scurt timp veti avea piesele la locatia dumneavoastra.

In incheiere va dorim masini bune si cat mai putine probleme !

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro