Selecteaza masina

Cautare rapida

Kit Distributie & Curele de transmisie:

Kit Distributie & Curele de transmisie

Nu doar odata ni s-a intamplat sa cedeze cureaua de transmie exact cand nu trebuia... Cunoasteti sentimentul? Noi am patit-o exact cand ne asteptam mai putin...in mijlocul unei excursii... Si nu vorbim doar de moment, ci si de perioade financiare in care "tocmai asta mai lipsea...". Mai mult decat atat, atunci cand se intampla si produsul nu este pe stoc, tot ce ai de facut e sa cauti... sau sa astepti cateva zile, iar acest lucru iti da de cele mai multe ori batai de cap!

De distributie ce sa mai zicem, e bine stiut faptul ca trebuie facuta distributia la un anumit interval de timp si ca anumite piese sunt consumabile, deci necesita schimbare. Nu e bine sa lasam toate pe ultimul moment, desi o facem! Schimbarea acestui kit de distributie (set curele distributie, role de ghidare, rola intinzator si pompa apa) la timp, ajuta masina sa functioneze mai bine si mai usor! 

Preventia acestor situatii se face prin vizite programate si cat de cat regulate la atelierul auto, unde mecanicul va poate spune in maxim 15 minute ce piese ar trebui schimbate si care au o durata de viata care in curand se va termina! Mai mult de atat, astfel, stii din timp (macar cu 2-3 luni inainte) ca ar trebui sa aloci o parte din bugetul tau reparatiilor pentru masina. Deci daca nu ai o pusculita pentru masina, ar fi bine sa iti faci una, astfel incat, atunci cand apare pisica neagra si trece prin fata masinii, nu sa fii suprins de suma totala care e de platit la mecanic! 

La AHL Auto e simplu sa gasesti set-ul de distributie sau transmisie de care ai nevoie, navigand prin subcategoriile relevante. Daca ai nevoie de indrumare sau de sfaturi, ne gasesti pe chat sau la telefon! 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro