Selecteaza masina

Cautare rapida

Sistemul de directie:

Sistemul de Directie

O alta sectiune importanta de piese care necesita atentie in mod continuu, sunt cele care tin de functionarea corecta a intregului sistem de care depinde directia pe care o da volanul, deci si zona in care te indrepti. Deseori am auzit expresia "imi joaca volanul". Bineinteles ca nu joaca si nu se joaca volanul, ci ideea generala este ca lasat la liber, volanul "trage" dreapta sau stanga. Nu e cea mai buna si favorabila situatie, clar, nu este nici de neglijat.

Tocmai de aceea, atunci cand simti ca trebuie sa tragi tu mai tare de volan sau sa ii tii contra sa mearga drept inainte, e indicat sa faci o vizita la un atelier auto. Poate fi vorba de un simplu control, in care se face un reglaj (control pe care il mai facem si noi ca oameni din cand in cand, la un medic). Dar poate fi vorba de o piesa lipsa, ori una defecta, ce iti da mici (sau mari) batai de cap sau care iti pot pune viata in pericol. Si nu doar tie, ci tuturor pasagerilor din masina ta.  

Din seria: Mai bine previi decat sa vindeci, caci de multe ori vindecarea costa mai mult decat preventia, in zona auto, functionarea masinii chiar daca cu o piesa stricata (sau care nu functioneaza la capacitate maxima) poate afecta modul in care ar trebui sa actioneze alta piesa. 

Evita gropile (alea chiar iti dau batai de cap), dar si situatiile neprevazute, mergand la timp si periodic la reglaje, iar acolo unde este cazul, schimband amortizoarele si tot ce mai este necesar pentru a face masina sa mearga brici. Astfel, vei fi tot timpul in siguranta, mult mai relaxat la volan, stiind ca nu exista risc de accident din cauza ta. 

Daca ai piese de schimbat, AHL Auto iti sta la dispozitie. Selecteaza subcategoria aferenta piesei de care ai nevoie, selecteaza marca masinii si toate detaliile necesare afisarii produselor corecte.Noi suntem disponibili pe chat, pe mail sau la telefon cu alte detalii de care ai nevoie si cu raspunsuri la intrebarile tale! 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro