Selecteaza masina

Cautare rapida

Set Curea Tansmisie cu Caneluri:

Curea accesorii/ transmisie cu caneluri

Curelele de accesorii / curele de transmisie sunt foarte importante in ceea ce priveste functionarea optima a motorului masinii tale ele jucand un rol direct in deschiderea si inchiderea supapelor motorului. O curea de transmisie rupta va face imposibila functionarea sistemelor hidraulice, dar si a servodirectiei sau a sistemului de aer conditionat !

Verifica perioadic starea curelei de transmisie si schimba-o o data la maxim 120.000 de kilometri sau mai devreme daca vezi ca e foarte uzata. Cum o poti singur verifica? Intai de toate atunci cand vrei sa verifici starea curelei de transmisie ai grija ca masina sa fie oprita si motorul sa fie rece. Apas-o cu degetul, daca aceasta curea va ceda mai mult de 3 cm sau este rupta, atunci va trebui obligatoriu si imediat sa o inlocuiesti cu una noua. Pagubele pe care o curea rupta sau uzata care costa doar cativa zeci de lei le poate face motorului, nu merita sa-ti asumi riscul de a mai iesi cu masina la drum.

Daca ai nevoie de o curea de transmisie noua si de calitate ai ajuns la locul potrivit ! Avem curele de cea mai buna calitate marca CONTITECH la preturi de nerefuzat !

Daca si rolele intinzatoare sau cele de ghidare ale curelei de transmisie au nevoie sa fie inlocuite, tot noi te putem ajuta, avem si seturi de transmisie gata configurate pe diferite marci si modele de autoturisme.

Cauta piesele potrivite folosind modulul de cautare prin selectarea marcii si a modelului masinii tale sau trimite-ne o SOLICITARE OFERTA si le identificam noi exact pe cele de care ai nevoie.

 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro