Selecteaza masina

Cautare rapida

Filtre autoturisme:

Filtre Auto

La orice masina exista consumabile care trebuie schimbate la un anumit interval de timp. E bine de stiut ca acestea pot impiedica functionarea la capacitate maxima a masinii tale. Fie ca vorbim de cele pentru combustibil: benzina sau motorina, de aer, pentru ulei, de polen sau de orice alt tip, e bine sa te asiguri ca acestea inca isi mai fac treaba. 

Din momentul in care achizitionezi un vehicul, trebuie sa fii constient ca nu doar partea estetica este cea importanta, ci  si functionalitatea acesteia. Stim si noi si ni s-a intamplat, sa ramanem "masca" atunci cand ajungem la mecanic, iar in afara de piesele care trebuie schimbate acum pentru ca masina nu mai functioneaza, sa primim o lista de recomandari ce ar trebui aplicate in viitorul apropriat. 

De cele mai multe ori, printre aceste recomandari, se afla, cel putin schimbarea filtrului de aer pentru a ne asigura ca motorul functioneaza la cote maxime. Cand este vorba despre filtrul de combustibil, daca acesta nu este schimbat la timp, ne putem trezi ca nu mai porneste motorul. De ce? Rolul acestuia este de a filtra impuritatile care se gasesc in combustibilul pe care noi il cumparam din benzinarii. Daca termenul recomandat de utilizare a acestuia trece si nu este schimbat, motorul se poate opri chiar in timpul mersului.

Da, e vorba de lucruri mici, dar esentiale, care impreuna cu toate celelalte piese ale masinii asigura o functionalitate complexa si completa a acestuia. Asigurati-va ca nu pierdeti din vedere acest lucru, si ca, din cand in cand, atunci cand ajungeti la un atelier specializat, ii cereti mecanicului sa verifice starea filtrelor masinii. 

Daca aveti nevoie de filtre auto, selectati mai jos tipul. Daca doriti sa comandati direct, o puteti face si prin chat, mail sau telefon! 

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro