Cautare rapida

Termeni si conditii

Site-ul www.ahlauto.ro este proprietatea SC AHL AUTOPARTS SRL, CUI: RO38639860, J12/6889/27.12.2017

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos precum si a datelor prezentate in sectiunea Informatii client (Cum comand, Livrare, Retur, Plata, Garantie, Promotii).

Recomandam citirea cu atentie a acestor informatii inainte de plasarea unei comenzi.

 

SC AHL AUTOPARTS SRL isi rezerva dreptul de a:

  • efectua modificari ale acestor termeni si conditii, precum si ale continutului site-ului www.ahlauto.ro si a structurii acestuia, fara notificare prealabila
  • intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila
  • modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc si deasemenea poate modifica pretul de vanzare al produsului deja comandat daca acesta dintr-o eroare de software sau umana are afisat un pret derizoriu de mic
  • anula o comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarea situatie, si nu numai: preturile afisate pe site sunt rezultatul unei erori umane sau de software; produsul comandat nu se mai afla pe stoc in momentul lansarii comenzii; tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului cumparatorului in cazul platii on-line; datele furnizate de catre cumparator pe site-ul ahlauto.ro sunt incomplete sau incorecte. 

 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.ahlauto.ro reprezinta acordul Cumparatorului cu termenii si conditiile SC AHL AUTOPARTS SRL.

Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Comanda este considerata validata si acceptata, urmand sa fie onorata numai dupa ce Cumparatorul este contactat si i se confirma stocul si pretul produselor comandate.

Comanda se considera acceptata de catre Vanzator si se livreaza doar dupa confirmarea scrisa prin e-mail din partea Cumparatorului.

In cazul produselor cu status “Solicita oferta”, acceptarea comenzii Cumparatorului de catre Vanzator si implicit incheierea Contractului la distanta se va face numai dupa confirmarea data de Vanzator catre Cumparator ca produsul respectiv este sau va fi disponibil la o data convenita de comun acord si poate fi livrat. Confirmarea va fi transmisa prin e-mail pe adresa Cumparatorului.

Atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, ele pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ.

Toate informatiile si modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site-ul www.ahlauto.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile numai in limita stocului SC AHL AUTOPARTS SRL. 

SC AHL AUTOPARTS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de cauza sau natura lor.

Utilizatorul site-ului convine ca în cazul în care preţul afişat în catalogul electronic este derizoriu conform noului Cod Civil (40% mai mic decât preţul de piaţă al produsului) Vânzătorul NU este obligat la livrarea mărfii cu preţul derizoriu chiar dacă sistemul electronic a confirmat comanda, dacă a anunţat Cumpărătorul despre nelivrare în termen de maxim 5 zile de la data comenzii.  

Produsele aflate in promotie, sau la pret special, se gasesc in site in limita stocului disponibil si nici unul din produsele aflate la pret special sau promotional, nu fac obiectul altei promotii decat daca exista o precizare speciala in acest sens.

Informatiile furnizate catre SC AHL AUTOPARTS SRL prin intermediul www.ahlauto.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

Cu stima,

Echipa AHL AUTOPARTS

Abonare newsletter

Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii ahlauto.ro